Przejdź do treści Przejdź do menu

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie w ramach naszej strony internetowej korzystamy z plików cookies. Pliki cookies umożliwiają nam zapewnienie prawidłowego działania naszej strony internetowej oraz realizację jej funkcji, a po uzyskaniu Twojej zgody, pliki cookies są przez nas wykorzystywane do dokonywania pomiarów i analiz korzystania ze strony internetowej. Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych.

Wykorzystywane w celu zapewnienia prawidłowego działania serwisu internetowego. Dzięki tym plikom nasz serwis internetowy jest wyświetlany prawidłowo oraz możesz z niego korzystać w bezpieczny sposób. Te pliki cookies są zawsze aktywne, chyba że zmodyfikujesz ustawienia swojej przeglądarki internetowej, co jednak może skutkować nieprawidłowym wyświetlaniem serwisu internetowego.
Wykorzystywane w celu tworzenia statystyk i analizy ruchu w serwisie internetowym, co pomaga lepiej zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszenie struktury i zawartości serwisu internetowego (w tym zakresie wykorzystywane mogą być również pliki cookies podmiotów trzecich, tj. dostawców narzędzi wykorzystywanych w tym celu przez administratora). Te pliki wykorzystujemy, jeżeli wyrazisz na to zgodę.

Serdeczne gratulacje!

Miło nam poinformować, tym razem o sukcesie naszej nauczycielki - Ganny Sych, która uzyskała stopień naukowy doktora. 
W dniu 6 września w Warszawie miała miejsce publiczna obrona rozprawy doktorskiej pt. ,,Wpływ diety zawierającej beta-glukan na wybrane parametry systemu odpornościowego karpia (Cyprinus carpio L.)". 

Praca została złożona do wglądu w Bibliotece Głównej SGGW, a na stronie internetowej Instytutu Nauk o Zwierzętach (animal.sggw.pl) zamieszczone są recenzję i streszczenie pracy.

Pani Ani serdecznie gratulujemy i życzymy dalszego rozwoju kariery zawodowej!
Społeczność V LO